Julegudstjeneste. 24 des, KL 15-16.

Du er hjertelig velkommen til denne feiringen av Jesus, på juleaften.

OBS! Dette møtet varer kun i 1 time.

Arrangementet holdes i tråd med smitteverntiltak.

TLB Smittevernreglene:

  1. Syke personer med symptomer på Covid-19 får dessverre ikke mulighet til å delta på våre møter i denne tiden. Er noen syke, eller ikke kjenner seg i form, så send/ring beskjed til noen du kjenner slik at menigheten kan gå i forbønn. Og bli hjemme til du kjenner deg frisk.
  2. Vi vil ha gode rutiner for hygiene, håndvask og renhold. Flater og håndtak vil bli gått over med desinfiserende midler før og etter gudstjenesten. Håndsprit vil være tilgjengelig.
  3. Minst mulig felles bruk og berøring av inventar og utstyr. Bare et av toalettene vil være åpne. Vi anbefaler at toalett besøk unngås. Bruk gjennomgangen i kafeteriaen, opphold deg ikke i dette området.
  4. Det vil være 1 meters avstand mellom møtedeltakere. Det vil derfor ikke bli foretatt betjening av bønn med håndspåleggelse. 1 meter regelen gjelder ikke for personer fra samme husstand.
  5. Registrering ved ankomst vil forekomme.
  6. Vi anbefaler bruk av munnbind på vei til og fra faste sitteplasser. Når du bruker gangene og når du går ut igjen.
  7. Vi anbefaler at du gir  kollekten og gaven din med Vipps. Men bankterminalen vil også være i bruk. Kontanter bør unngås, men kan gis i kollektbøssen.

Du er velsignet i Jesu navn!