Julekonsert. Søn 12 des, kl 17:00

Søndag 12 desember, KL 17:00

Velkommen til en kveld full av lovsang, musikk, sang og tilbedelse. Her er alle velkomne. Vi gleder oss til å se hver og en, og feire Jesus sammen.

Vi anbefaler bruk av munnbind når du går inn for å sette deg på din plass. Også når du går ut. Munnbind kan tas av når du setter deg ned.

Arrangementet holdes i tråd med smitteverntiltak.

TLB Smittevernreglene:

  1. Syke personer med symptomer på Covid-19 får dessverre ikke mulighet til å delta på våre møter i denne tiden. Er noen syke, eller ikke kjenner seg i form, så send/ring beskjed til noen du kjenner slik at menigheten kan gå i forbønn. Og bli hjemme til du kjenner deg frisk.
  2. Vi vil ha gode rutiner for hygiene, håndvask og renhold. Flater og håndtak vil bli gått over med desinfiserende midler før og etter gudstjenesten. Håndsprit vil være tilgjengelig.
  3. Minst mulig felles bruk og berøring av inventar og utstyr. Bare et av toalettene vil være åpne. Vi anbefaler at toalett besøk unngås. Bruk gjennomgangen i kafeterian, opphold deg ikke i dette området.
  4. Det vil være 1 meters avstand mellom møtedeltakere. Det vil derfor ikke bli foretatt betjening av bønn med håndspåleggelse. 1 meter regelen gjelder ikke for personer fra samme husstand.
  5. Registrering ved ankomst kan forekomme. Sånn at vi som arrangør vet hvem som har deltatt på møte/samlinger.
  6. Vi anbefaler bruk av munnbind når du går inn bygget og til din sitteplass. Også når du går ut igjen. Du kan ta av deg munnbind når du setter deg ned.
  7. Vi anbefaler at du gir  kollekten og gaven din med Vipps. Men bankterminalen vil også være i bruk. Kontanter bør unngås, men kan gis i kollektbøssen.

Du er velsignet i Jesu navn!