Covid 19 – TLB Smittevernregler!

Søndagsmøter og andre aktiviteter på Troens Liv holdes i tråd med retningslinjer for smittevern.

I følge de nyeste smitteverntiltak kan vi nå være maks 200 deltakere på møter. Det betyr at vi fortsatt kan ha søndagsmøter på Troens Liv, og møtene skal gjennomføres med faste tilviste plasser.

Det blir registrering av deltakere ved oppmøte.

Vi ber alle bruke munnbind på vei til og fra faste tilviste plasser, og at vi alle holder god avstand til de som ikke er i våre kohorter.

Hjertelig velkommen på møte.

Les gjerne Troens Liv sine smittevernregler før du kommer.

TLB Smittevernreglene:

  1. Syke personer med symptomer på Covid-19 får dessverre ikke mulighet til å delta på våre møter i denne tiden. Er noen syke, eller ikke kjenner seg i form, så send/ring beskjed til noen du kjenner slik at menigheten kan gå i forbønn. Og bli hjemme til du kjenner deg frisk.
  2. Vi vil ha gode rutiner for hygiene, håndvask og renhold. Flater og håndtak vil bli gått over med desinfiserende midler før og etter gudstjenesten. Håndsprit vil være tilgjengelig.
  3. Minst mulig felles bruk og berøring av inventar og utstyr. Bare et av toalettene vil være åpne. Vi anbefaler at toalett besøk unngås. Bruk gjennomgangen i kafeteriaen, opphold deg ikke i dette området.
  4. Det vil være 1 meters avstand mellom møtedeltakere. Det vil derfor ikke bli foretatt betjening av bønn med håndspåleggelse. 1 meter regelen gjelder ikke for personer fra samme husstand.
  5. Registrering ved ankomst vil forekomme.
  6. Vi anbefaler bruk av munnbind på vei til og fra faste sitteplasser. Når du bruker gangene og når du går ut igjen.
  7. Vi anbefaler at du gir kollekten og gaven din med Vipps. Men bankterminalen vil også være i bruk. Kontanter bør unngås, men kan gis i kollektbøssen.

Du er velsignet i Jesu navn!