Søndagsskole

TLB Søndagsskole er en søndagsskole vi er veldig stolte av. Dette barnearbeidet brenner for at barna skal få se, høre og kjenne Gud på mange ulike måter, på en trygg og god måte. Dette arbeidet er kvalitetssikret, hvor hoved lederne har avlagt politiattest. Alle som jobber på søndagsskolen skriver også under på retningslinjene som er utarbeidet spesielt for denne søndagsskolen på Troens Liv. Det er fordi vi ønsker at alle foresatte og barn i alle aldere, skal kjenne seg trygge.
Vi er en samlet barnegruppe fra 3-12 år. Over en lengre periode har vi observert og spurt barna om de ønsker at vi er felles. De ønsker å være med sine søsken, noe som gir en ro og trygghet, spesielt for de minste og hvor de største blir et forbilde for de minste. Vi gir også litt andre type oppgaver for de største barna, så de kan kjenne på godfølelsen, og vokse inn i talentene som Gud har lagt ned i dem.

Søndagsskole teamet…består av tre grupper, av to-tre ungdommer pluss en voksen, som har barnemøter hver søndag. Vi brenner for at barn skal få se, høre og kjenne Jesus. Sirka annen hver mnd. er hele søndagsskole teamet på en samling. Her får de mentoring/coaching for at de skal bli trygge i den jobben de skal gjøre, som enkeltperson og som et team. De planlegger også barnemøtene som de skal ha ansvar for. Ungdommene fordeler oppgavene mellom seg. En tar ansvar for undervisningen, en annen for bønn, noen planlegger aktiviteter og konkurranser.
Vi har også andre kreative og dyktige folk som også skal ha møter på søndagsskolen, ett par tre ganger i halvåret 😉
Barnemøtene holder på i 1 time 45minutter nede i underetasjen, samtidig som voksen-møtene pågår oppe i første etasje.

Søndagsskolen er enten fra kl. 11:30-13:15 eller fra kl. 17:30 – 19:15. Her er det også flere forskjellige aktiviteter barna kan være med på. Disse blir flettet inn i undervisningen som en type illustrasjon som f.eks. YouTube, internett, drama, konkurranser, dans og andre aktiviteter som bordtennis, tumlerom for de minste og fotball-bordspill m.m.

Fadderbarn

Søndagsskolen har også et eget fadderbarn som er igjennom organisasjonen Bridge of love international foundation på Filippinene. Henny Grønås er leder for dette arbeidet og er medlem på Troens Liv. For 80 kr. i måneden får Recton Costana både mat, uniform, skole/undervisning og Guds ord som barna på Troens Liv er med på å gir til. Vi samler inn pengene hver uke på barnemøtene. Han er utrolig takknemlig og takker Gud for den muligheten han har fått.

Noe å tygge på

På søndagsskolen kan barna ta med seg en niste som de spiser sammen, men ikke ta med gryn og melk. Innimellom serverer vi også boller, oppskjært frukt eller en is. Så husk ta med niste og drikke 😉

Oppfordring

Vi vil oppfordre alle til å ta med familien sin, kanskje ta med tante/onkel- ungen sin eller nabo barna med på barnemøtene våre. Da blir de kjent med andre kristne barnefamilier og barn på sin egen alder, samt at de kommer inn i et lekent og oppløftene miljø. Her skal vi  ha det gøy, det blir lærerikt, vi skal bli kjent med Bibelen, samarbeide, leke og bli kjent.

Kom og bli med…

Ferie
Vi følger skolens skoleferier, så derfor kan det hende at det ikke blir søndagsskole i høstferien, juleferie, vinterferie, påska og sommer ferien.

Facebook & Instagram

Hver uke blir det lagt ut informasjon om søndagsskolen på Troens Liv Bibelsenter sin FB side, følg med der.    Vi har også en Instagram konto som heter tlbsndagsskole 😊

Lurer du på noe så ta gjerne kontakt på telefon nr. 98074510

Klem fra Søndagsskolelederne

Tommy og Elisabeth Sølverød